De Klussenier Marjo van den Ende

De Klussenier Marjo van den Ende
De Klussenier Marjo van den Ende

Silene 66
8265 GX Kampen

Dien uw aanvraag in »

038 853 83 55
06 1710 7501
marjovandenende@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 62016253

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Marjo van den Ende. Samen met mijn partner Marijke woon ik in Kampen. Woont u in de driehoek Kampen, Zwolle en Meppel, dan kunt u mij inschakelen voor al uw verbouwingen en kleinere klussen in en rond uw huis.

M’n hele leven ben ik al werkzaam in de bouw. Ik ben gestart bij een klein aannemersbedrijf waar ik alle voorkomende werkzaamheden heb gedaan in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. In dit bedrijf werd er veel aandacht geschonken aan een nauwkeurige afwerking. Daarna heb ik bij een paar verschillende bedrijven gewerkt waar iedere keer mijn specialisme lag in de maatvoering, de planning en het vakkundig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden.

Heeft u een verbouwing gepland? Bent u op zoek naar een vakman? Dan kan ik u verder helpen. Voor alle werkzaamheden op het gebied van bouwen, verbouw en renovatie kunt u bij mij terecht. Een kleine greep uit de mogelijkheden: het zetten van een dakraam, alle timmerwerkzaamheden, het plaatsen van een badkamer of keuken, houtrotrenovatie, plaatsen van houten en kunststof kozijnen en onderhoud en renovatie aan de woning.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast vind ik het belangrijk om u vooraf te adviseren over uw mogelijkheden en tijdens de uitvoering van de opdracht te begeleiden. Zo sluiten we onaangename verrassingen uit. Mocht het nodig zijn dan kan ik bij grote verbouwingen de hulp van collega Klusseniers inroepen. Uiteraard ben ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor uw opdracht. Kortom, "vertrouwd verbouwen!"

Heeft u een verbouwing gepland staan maar twijfelt u of uw wensen uitvoerbaar zijn? Ik denk graag met u mee en loop de mogelijkheden graag met u door. Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Kampen op www.klusseniermarjovandenende.nl

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Kampen voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Prima ervaring! Kundig en absoluut verstand van zaken! Heel erg tevreden over zijn werk maar ook over hem persoonlijk! uit Lelystad

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...